brorsans roliga sms

Bloggare jag fick nyss sms från brorsan från hans pappas mobil.

; hej jenifer jag saknar dej jete myket snart komer jag hem vad e lusen ordet och namet jag skule vel fo skriva lite jag skriver i mogon for det oskar ute. älskar dej


JAG HAR VÄRDENS BÄSTA LILLEBROR! OCH IMORGON FÅR NI ETT INLÄGG AV HAN ! VAD TYCKER NI OM DET !?:D<3

Kommentarer
Postat av: louise

Hej ! :) ville bara säga att ja hittade in på den här bloggen idag .. och gud vad gulligt !! ... super söta kort på er ..!! och vilken stark bror du har ! Kram Louise :)

2009-07-30 @ 03:06:59
URL: http://louiseelfwing.blogspot.com/
Postat av: Jennifer

gud vad kul att du hitta fram , skönt skönt skoj med enu en läsare super duper!:)

tack så jätte mycket louise.

japp det är han. kramkram

2009-07-30 @ 03:08:00
Postat av: louise

ja de tyckte ja med! .. :) de här är en blogg som handlar om så mkt mer än va de flesta skriver om!

så ja kommer absolut fortsätta läsa ! =)

så synd att en så ung ska få lida så mycket .. :( de är inte rättvist ...! men kommer de nångång lösa sej ? så han slipper operationerna ? du behöver inte svara om du inte vill .. men tänkte af fråga! .. ja ser fram emot när din bror ska skriva imorgon :) gulligt.. han ska va glad som har en syster som bryr sej så otroligt mycket! kraaam :)

2009-07-30 @ 03:15:13
URL: http://louiseelfwing.blogspot.com/
Postat av: Jennifer

Kul att du skriver tillbaka riktigt glad blir man :) tack så jätte mycket du har en väldigt fin blogg du också . Roligt att du forsätter det uppskattar jag och min bror och alla andra som forsätter. Nej det är inte rättvist faktiskt men han är bra på saker som inte vi friska människor är bra på . Doktorn säger att han nån gång kan börja gå på krykor runt 20 års åldern om operationerna går som dom ska . men det är typ 20procent så det kommer nog inte lösa sig men tarma löser sig nog, Och om ett mirakel sker så kan ju allt hända . mirakel har det skett många gånger i hans liv. Och operationerna det kommer bli mer en 100 styckna till det kan jag lova.. Fast läkarna är duktiga. Självklart svarar jag det går ut på att ni ska få veta saker och ting :) och vi är glada att svara på era frågor. hoppas du blev nöjd av svaren. Kramkram! ser fram imot dina kommentarer i andra in lägg ;)<3

2009-07-30 @ 03:21:58
Postat av: louise

såklart ja skriver tillbaka ! :)

och ja blir glad att du svarar tillbaka, hihi :)

åh tack va gulligt av dej, fast ja har inte så mycket att skriva om .. som din, den är verkligen super.. eller ja kanske borde skriva eran, din bror är ju också med på den :) ...!

nej.. tyvärr är de ju så att livet inte är rättvist .. men du skrev att han är bra på sånt, som vi inte är bra på ... så på så sätt har han ju massa kunskaper vi inte vet/kan nått om .. :) som han ska va stolt över.. alla ska va stolta över de man själv kan , och man ska inte jämföra va andra kan .. för ingen människa är ju den andra lik :) .. men 20 procent är ju alltid nått, så de kan ju alltid hända att de löser sej :) , föresten va är de som gör att han inte kan gå nu ? :/ .. de med tarmarna, va är de somär fel på dom ? oj va ja frågar.. :)

va ?:O mer än 100 till ? .. jaa de är tur, nuförtiden kan dom ju de mesta ! :) ja blev mycket nöjd med svaren, nu fick du fler frågor att svara på :).. Kraam på er :)

2009-07-30 @ 03:36:03
URL: http://louiseelfwing.blogspot.com/
Postat av: Jennifer

Självklart svarar jag tbx jag älskar ju mina bloggläsare, dom har ju redan blivit som en i familjen hahah xD Ne nu kanske jag tog i lite men jag verkligen älskar dom som följer bloggen och läser. Oj ja nu kom frågor och självklart ska jag försöka svara så gott jag kan..

Jadu han föddes med att benen var över nacken, dom stog rakt upp och läkaren och mamma fatta inte felet men han opereads när han var 3 månader och blev lite bättre sen fick han göra många operationer därefter . och sen kunde han inte kissa så ahn var nära på att dö då med så dom var tvungen att göra en öppning på magen så han fick ha en påse dära för att överleva och kuna kissa genom den. Och varför han inte kan gå det vet jag ingen aning om det är hans sjukdom som man kan läsa om i första inlägget. Tarmarna vet jag inte så mycket om för jag har inte frågat läkaren så mycket om det men det är typ att dom ligger konstigt i magen och dom kan klämas åt och så kan han dö det är därför dom ska fixa allt det hära i augusite eller nästa månad därpå som kommer dröja 13 timmar. Fast dom ska bara fixa lite imagen så man vet ju inte om han blir sämre eller bättre det får man se då. Man kan läsa lite i första inlägget dära står det lite och vad hans sjukdom heter. Ja det är rätt så mycket operationer till men det behövs verkligen men det kommer ju min kanon lillebror fixa ! :) Bra att du blev nöjd. Kram på dig också!

2009-07-30 @ 03:50:07
Postat av: louise

jaa, de förstår ja ... :) de är alltid kul!

oj nemen gud va hemskt ... åh stackaren :( har de löst sej nu så han kan kissa? eller har han kvar påsen ? jaa, ja läste de inlägget innan om va de hette o så :) ja hoppas verkligen att den operationen går bra,men de kommer den att göra.. läkarna är ju så duktiga.. och din lillebror ännu bättre!! :))

ja de är klart han kommer det .. han är en riktig stark kille, som har klarat av så himla mycket redan, i sån liten ålder! tack så mycket för dina svar!! :) KRAM =) och självklart att ja länkade i min blogg!! :))

2009-07-30 @ 04:01:41
URL: http://louiseelfwing.blogspot.com/
Postat av: Jennifer

Nej nu kan han kissa normalt. :) fast i bland blir han förstoppad och då måste man snabbt in till läkaren för att tarmsköljas. Japp läkarana är sjukt duktiga idag fast man är ju ändå rätt orolig för narkosen det är den man sövs av .. Men han är stark som sagt . imorgon så ska jag lägga ut om alla hans sjukdomar och så. För mamma skriver ner allt på papper så jag kan berätta allt imorgon. Kram och sovgott tack för frågorna, Kramkram!<3

2009-07-30 @ 04:04:41
Postat av: louise

vad skönt för honom!! :)

jaa.. :/ de förstår ja verkligen!! även om de är duktiga finns ju alltid risker... men precis som du skrev, han är stark, så han kommer klara det!! :) ..

okej :) då ska ja läsa då !! =)

sov så gott du med! natti, Kram :)

2009-07-30 @ 04:14:03
URL: http://louiseelfwing.blogspot.com/
Postat av: Jennifer

Japp mer blir det imorgon.

hörs. kram

2009-07-30 @ 04:17:13
Postat av: S

haha vilka söta bilder & gulligt sms! :)

2009-07-30 @ 14:33:31
URL: http://ooldtimes.devote.se
Postat av: izabell

haha vad gulligt önska att mina bröder oxå var så gulliga måste dra puss o kram <33

2009-07-31 @ 14:56:17
URL: http://sootsur.blogg.se/
Postat av: Eve

Gud vilket gulligt sms =)<3

2009-08-04 @ 17:42:46
URL: http://jjustsmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0